Zprávy ze ŠvP 18 comments


Středa 26. 4. 2017 v 11:15

V Praze nás přibrzdila uzavírka, ale už jsme za Prahou u Slaného. Pokud už nás nic nezdrží, dojedeme kolem 12. h.

Středa 26. 4. 2017 v 10:00

Jsme na cestě, právě najíždíme na dálnici. Pokud půjde vše podle plánu, dojedeme kolem 11:45.

Úterý 25. 4. 2017 ve 22:00

Dnes jsme si užívali sluníčka a večer jsme se vyřádili na diskotéce. Máme zabaleno a ráno vyrážíme domů 😉 

Příjezd ke škole předpokládáme mezi 11:45 a 12:15, ale ještě se z cesty ozveme. Těšíme se na vás!

Úterý 25. 4. 2017 ve 12:00

Nová dávka fotografií

Pondělí 24. 4. 2017 ve 22:00

Počasí nám přálo celý den, sluníčko svítilo. Dokončili jsme etapovou hru, zítra už jen vyhodnocení. Uvidíme, jak to dopadne. Balit se nám moc nechce, ale zvládneme to. Prvňáčci dokonce smlouvali s paní učitelkou, že by si pobyt prodloužili. Jsou to šikulky. Zítra ještě znovu okoukneme všechna hřiště, zahrajeme si minigolf a rozloučíme se na diskotéce. Ozveme se večer, to už budeme mít sbaleno a budeme vědět přesné předodjezdové informace. Mějte se krásně, my se též máme fajn.

Pondělí 24. 4. 2017 v 10:30

Ráno nás probudilo sluníčko a nebe bez mráčku. Po snídani, která byla jako vždy bohatá a vydatná, jsme vzorně uklidili pokojíčky a vyrazili do učeben. Po včerejším skvělém odpočinkovém dni bez školy se nám moc nechtělo. Už se ale těšíme na špenát k obědu a hlavně na odpoledne na poslední etapovku. Všechny vás moc pozdravujeme  🙂

Neděle 23. 4. 2017 v 10:30

Včera nám počasí do 15 h nepřálo, ale pak najednou přestalo pršet a soutěže už jsme si užívali venku. Postavili jsme lodě a udělali vlajky. Večer bylo kino. Dnes jsme si přispali o hodinku déle, vždyť je neděle. Dopoledne budeme v areálu. Chystáme se na fotbálek, za zvířátky do místní mini zoo, na prolézačky. Na oběd si dáme nedělní svíčkovou a odpoledne vyrazíme na další etapu hry. Držte nám palce, ať sluníčko vydrží 🙂

Sobota 22. 4. 2017 ve 21:00

Níže slíbené fotografie. Galerie je také na facebooku školy.

Sobota 22. 4. 2017 v 19:00

Když jsem dnes před polednem dorazila do Hrachova, bylo deštivo, ale nikdo si z toho nic nedělal. Přivítaly mě usměvavé tváře. Děti chválily dobré jídlo, velké porce, milé vychovatelky, výlety, diskotéku …. Vyprávěly spoustu zážitků, jak viděly páva, lišáka, jak soutěžily, jak jim v noci bylo horko a …. příhod bylo moc, ale všechny měly jedno společné – spokojenost, oči jim zářily. Udělaly mi radost. Vyřizuji hodně pozdravů do Kadaně a přivážím fotky, které co nejdříve zveřejníme. 

Alena Roubínová

Pátek 21. 4. 2017 ve 20:30

Počasí nám přálo, výlety se vydařily. Na Orlíku jsme měli štěstí na průvodkyni, i prvňáčci poslouchali výklad s pusou dokořán. Když jsme vyšli ze zámku, objevil se před námi páv v celé své kráse. Rozevřel svůj ocasní vějíř a nám doslova přecházel zrak. Děti, které vyrazily na pěší výlet po okolí Hrachova, se vrátily též nadšené. Vyprávěly nám o kuně, čápech a spoustě dalších zvířat, jež viděly. Večerní diskotékou zakončíme tento fajn den a zítra navečer se vám opět ozveme. 

Pátek 21. 4. 2017 v 9:30

V noci nám pokojíky opět pečlivě vytápěli. Ráno nás probudilo sluníčko a naše školní hymna. Hlavní vedoucí nás chtěla vylákat písničkou z postýlek, podařilo se jí to. Po vydatné snídani vyrážíme na výlety. Každý jsme vyfasoval „kuřízek“ i velkou svačinu a hurá za dobrodružstvím.

Čtvrtek 20. 4. 2017 v 21:00

První den máme téměř za sebou. Program byl nabitý. Zvládli jsme úvodní část celopobytové hry, honili jsme Promethea. Večer jsme hráli Tvoje tvář má známý hlas a předvedli jsme přímo profesionální výkony. Vyhráli třeťáci, ale pochvalu si zasloužili  úplně všichni. Na oběd bylo knedlo vepřo zelo a na večeři smažený sýr. Talíře jsme přímo vymetli. 

Čtvrtek 20. 4. 2017 v 8:00

Celou noc nám topili, na pokojích bylo přes 21 °C. Probudili jsme se do oblačného rána, ale sluníčko se snaží, třeba mraky  přepere. Snídaně nám chutnala, mohli jsme si dát rohlíky s marmeládou i jogurt a křupinky. 

Středa 19. 4. 2017 v 20:45

Zdravotní filtr máme za sebou, byli jsme pochváleni, vše OK. Na všech pokojích je vytopeno, máme povlečené peřiny a navíc jsme každý dostal další deku. Na večeři jsme měli guláš s rýží, chutnal nám. Těšíme se na zítřejší dobrodružství.

Středa 19. 4. 2017 v 17:10

Zdravíme z Hrachova! Cesta byla v pohodě, bez sněhu, všichni jsme v pořádku na místě. Už jsme na přivítání v jídelně, poznáváme známé tváře a objímání nebere konce.


18 zamyšlení nad “Zprávy ze ŠvP

  • Alena Roubínová

    Přeji hezký večer, s Hrachovem jsem v každodenním spojení po telefonu a zprávy i fotky zveřejňujeme z Kadaně. V Hrachově je problematické připojení k internetu. Fotky jsem přivezla z mé sobotní návštěvy dětí. Odjelo 21 druháčků a všichni jsou usměvaví, jen se úspěšně vyhýbali fotoaparátu.
    Alena Roubínová

  • Šárka

    Zdravíme do ŠvP a moc prosíme o foto druháčků, ani nevíme kolik jich jelo, hodně jich na poslední chvíli „odpadlo“ a někteří dosud neposlali ani pohled. Děláme si starosti…

  • Denisa

    Zasíláte tak super zprávy, že si snad začnu myslet, že děti ani nebudou chtít domů :D. Při čtení zpráv máme úsměv na tváři. Díky moc a krásný den z Kadaně!

  • Olga

    Moc děkuji za zprávy i fotky. Moc pěkné a je vidět šťastné tváře :-). Užívejte si to i nadále 🙂

  • Verunka

    Skvělé zpravičky. . Dětičky koukám ze si to krásně užívají v plném proudu. . Budu se těšit na další info .. Veronika

  • BĚLÍKOVÁ

    Moc, moc děkujeme za informace. Vždy se těšíme na další nové zprávy. Tak užívejte a pište

  • Marcela

    Děkujeme za info.Úžasné komentáře,těšíme se na další;-)

  • Olga Pelcová

    Dobrý den.

    Děkuji za informace. Užívejte si to i přes nepřízeň počasí :-). Těším se na další příspěvky :-).

  • Denisa

    Děkujeme za zprávy. Věříme, že i přes nepřízeň počasí užijete radovánek plnými doušky :). Těšíme se na další zprávy. Krásný den!

Komentáře jsou uzavřeny.