Souboj talentů


Každý v sobě nosíme talent. Ale najít ho a rozvíjet není lehké pro dospěláka, což teprve pro děti. Každoročně tak pořádáme ve družině soutěž, ve které se malí šikulové mohou pochlubit tím, co umí a co se naučili.
A v čem naši umělci zářili? Tančili, cvičili, a hlavně zpívali. Všem účinkujícím náleží velká pochvala a poděkování. Nezalekli se všudypřítomné trémy, která na ně číhala a trpělivě čekala na svoji příležitost. Právě naopak. Svým kamarádům a přátelům v obecenstvu předvedli parádní umělecká čísla a kreace. Velice povedené vystoupení měly ukrajinské děti, které si připravily dvě písně ve své mateřštině.
Druhý den po soutěži jsme spojili obě oddělení a začal galakoncert, tentokrát už nesoutěžní. To totiž vítězové jednotlivých kategorií předvedli svůj um přede všemi.
Milým překvapením se stalo barmanské umění Vojtíška s Vojtou. Po mandarinkovém milkshaku jsme se jen olizovali. Byla to prostě skvělá tečka po náročném programu. Proto tímto děkujeme mamince, která zajistila a dodala potřebné ingredience.
M. Zapská a M. Šmídová