O pohár Maxipsa Fíka


Školní fotbalový turnaj „O pohár Maxipsa Fíka“ se konal v Kadani poslední květnovou středu.  Pořádal ho DDM Šuplík. Tento prestižní turnaj se konal již po čtrnácté a přilákal mladé fotbalové nadšence z celého regionu. Hřiště TATRAN Kadaň s umělým povrchem poskytlo ideální podmínky pro soutěžení.

Turnaj byl rozdělen do tří kategorií: dívky, mladší chlapci (6.-7. třída) a starší chlapci (8.-9. třída). V každé z těchto kategorií se naši žáci dokázali umístit na medailových pozicích, což je vynikající úspěch pro naši školu.

Mladší chlapci ve složení – Jaroslav Chlouba, Patrik Walecki, Marian Ghinea, René Farbár, Dominik Kadlčík, Artur Tymčuk a Jakub Chalupský, získali bronzové medaile. Patrik Walecki stal nejlepším hráčem celého turnaje v této kategorii.

Výborně si vedla i naše děvčata. Skončila na skvělém druhém místě. Kristýna Kozáková byla vyhlášena nejlepší brankářkou turnaje. Do týmu dále patřily Daniela Kováčová, Iveta Tomková, Hana Žáková, Karolína Dybová, Natálie Bělíková, Marcela Novotná a Kristýna Sekerová.

Největšího úspěchu dosáhli naši starší chlapci, kteří suverénně ovládli svou kategorii. Štěpán Pavlík, Tomáš Surmaj, Daniel Demeter, David Hryn, Filip Vicány, David Fillinger a Lukáš Dragomir předvedli parádní výkon a zcela zaslouženě jim patří medaile nejcennější, zlatá!  Filip Vicány se navíc stal nejlepším hráčem v této kategorii.

Všem reprezentantům patří velká gratulace a poděkování za vzornou reprezentaci.

Mgr. Lukáš Schönauer