Dopis pro budoucí prvňáčky


Milí rodiče,

začátek nového školního roku se nezadržitelně blíží a s ním i velký krok Vašich dětí, na který je důležité se pečlivě připravit. Přinášíme Vám informace ohledně školy.

Pro všechny prvňáčky připravíme učebnice, pracovní sešity, písanky, sešity, barevné papíry, čtvrtky, stíratelnou tabulku s fixem, desky na písmenka a malé překvapení.

Na Vás rodičích je, abyste svým budoucím školákům pořídili:

školní tašku, penál (ne pouzdro), přezůvky, cvičební úbor (pevná obuv se světlou podrážkou) v látkovém sáčku nebo tašce, 3 tužky č. 2, pastelky, gumu, ořezávátko, nůžky s kulatou špičkou, desky na sešity a učebnice A4 a A5, vodové barvy, sadu štětců (kulaté i ploché), voskové pastely, modelovací hmotu (vše nejlépe od firmy Koh-i-noor), tyčinkové lepidlo, kufřík nebo papírovou krabici na výtvarné pomůcky.

Všechny dotazy k pomůckám Vám rády zodpovíme při osobním setkání 18. června a 19. června (o přesném časovém termínu Vás budeme telefonicky na začátku června informovat). V tento den bychom se rády s Vámi, a hlavně s Vašimi dětmi, setkaly, protože pro ně máme připravené překvapení.

Kdybyste náhodou na něco zapomněli, všechno Vám připomeneme 2. září na první třídní schůzce, kde se také dozvíte zbylé pomůcky a rozměry obalů, na jejichž opatření Vám poskytneme dostatek času.

Budoucí prvňáčci, nebojte se! Prázdniny utečou jako voda a z Vás brzy budou opravdoví školáci.

Těšíme se na Vás a věříme, že všechno společně zvládneme.

Mgr. Jana Jelínková a Mgr. Martina Lucká

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *