SMS, fotogalerie ze ŠvP


slunicko1

18. 5. 2016 16:45

Právě odjíždíme z odpočívadla po svačinové přestávce před Prahou. Cesta ubíhá pomaleji, než jsme předpokládali, ale jsme v pohodě.   

18. 5. 2016 19:40

Cesta proběhla v pohodě, připravené sáčky žádné dítko nepotřebovalo. Na místě jsme byli krátce po 18. h. Už známe vychovatele, máme své postýlky a jsme i po večeři. Byla rýže s omáčkou a chutnala nám. Těšíme se, co nás čeká dál.

19. 5. 2016 15:00

Ráno nás probudilo sluníčko a mrká na nás celý den. Dopoledne jsme zvládli s učením. K obědu jsme si dali knedlo, vepřo, zelo a vylízali jsme talíře. Odpoledne zahájíme celopobytovou hru. Večer si zařádíme na diskotéce. Všechny Vás mooooooc pozdravujeme!

19. 5. 2016 20:30

Odpolední hra se nám líbila, hledali jsme indicie po lese. Než začaly velké přípravy na diskotéku, posilnili jsme se rizotem. Děvčata nic nepodcenila, zašla si ke kosmetičce a nyní okouzlují mladíky na parketu. Do postýlek se nám moc nechce.  

20. 5. 2016 18:50

Na snídani jsme si dali Nutelu a vyrazili jsme na celodenní výlet. Prvňáci až třeťáci šli pozorovat zvířata do Domu fauny. Nejvíc je zaujala liška. Čtvrťáci a páťáci vyrazili za Přemyslovci na hrad Kamýk. Museli zvládnout 16 km, ale nezmohlo je to. Hned po návratu a osvěžující sprše začali řádit na trampolíně i prolézačkách. Večer nás všechny čeká odpočinkové filmové představení. Další slunečný den je za námi. Zítra večer se vám zase ozveme. Smile

21. 5. 2016 20:00

Zdravíme vás v Kadani! Máme radost, že nám od brzkého rána celý den svítilo sluníčko. Dopoledne jsme se snažili věnovat vzdělávání, odpoledne sportovní olympiádě, večer  hře Partička. Jídlo nám moc chutnalo. Ráno byla míchaná vajíčka s bílou kávou a fronta na přídavky něměla konce. Na oběd jsme měli zapečené těstoviny, což byla mňamka. Na večeři jsme si mohli objednat buchtičky se šodó, nebo kuřecí na čínský způsob, jako vaří u nás v jídelně a máme ho rádi. Brzy vám připravíme i fotky.  

22. 5. 2016 10:15

Krásné sluníčkové probuzení, hned ráno provoněla vánočka s kakaem jídelnu. Protože je dnes neděle, obešli jsme školu velkým obloukem a jsme v přírodě. Rozutekli jsme se do lesa, na hřiště a minigolf.

22. 5. 2016 21:00

Dnes nás pan kuchař rozmazloval. Uvařil vynikající svíčkovou s brusinkami, na odpolední svačinu nám připravil koblihy a na večeři byly špagety. Prostě nedělní hostina. Odpoledne jsme prožili s táborovými podnikateli. Mohli jsme vyzkoušet nabídku masérů, kadeřníků a vyhrávali nám i písničky na přání. Většinou jsme byli s vychovateli ve stínu stromů. Paní učitelky na vše dohlížely z terasy, chytaly sluneční paprsky a opravdu nachytaly Wink

23. 5. 2016 13:45

Zdravíme vás z Hrachova! Ráno se nám vůbec nechtělo vstávat, ale protože nás čekala zase velká hromada zábavy, přece jen jsme z postelí vylezli. Dopoledne jsme zvládli ve škole a po špenátu s uzeným a bramborových knedlíkách s rozzářenýma očima čteme dopisy od vás. Moc za ně všem děkujeme. Odpoledne máme další etapu hry, večer fotbálek, lanové centrum, horolezeckou stěnu.

23. 5. 2016 16:45

U nás začíná krápat, ale jsme právě s vychovateli na svačině, takže jsme v suchu. Paní učitelky zkontrolovaly naše pokojíčky, jestli jsou všude zavřená okna, aby nám nikam nenapršelo. Nad jídelnou už prosvítá světlá obloha. Snad se déšť rychle přežene.

23. 5. 2016 20:50

Večeře byla výborná, byl smažený sýr. Hromy, blesky tady nelítaly, ale po večeři vydatně čtvrt hodinky zapršelo. Alespoň se nám bude pěkně spinkat, už jsme v postýlkách a pomalu se nám zavírají oči. Na poslední den se musíme pořádně vyspat.

24. 5. 2016 9:15

Hurá, už neprší. Sluníčko sice nesvítí, ale 110 sluníček je v pohodě. Snídaně nás posilnila, byla šunka, sýr, marmeláda a müsli. Mokré věci se suší u teplometů. Nebojte se, nenastydneme Smile

24. 5. 2016 13:45

Pořád neprší Smile Dopoledne jsme splnili poslední školní úkoly. Páťáci a čtvrťáci stihli i živý fotbálek, to byla ohromná legrace. K obědu jsme si dali kuřecí polévku, rajskou a těstoviny. Masíčko se úplně rozpadalo, mňam. Teď jsme se pustili do balení. Odpoledne nás čeká poslední etapa hry. Snad zloděje dopadneme! Večer se rozloučíme diskotékou. Už se na vás moc těšíme, ale ve čtvrtek se nám vůbec nebude chtít do školních lavic.

25. 5. 2016

Jsme na cestě. Navigace ukazuje dojezd ve 12:30, ale budeme mít krátkou přestávku a navíc očekáváme zácpu na semaforech u Slaného. Vypadá to na dojezd do Kadaně kolem 12:45. Ozveme se, až projedeme semafory u Slaného. Už se na vás moc těšíme.  

U Slaného byla hlášena kolona, a proto řidič zvolil náhradní trasu na Rakovník. Jsme po svačině a navigace hlásí dojezd 12:57.

 25. 5. 2016 12:10

Do Podbořan to máme 6 km, odhadujeme dojezd po 12:45. 

 {loadposition svp2016}