Přebor města Kadaně v atletice pro rok 2015


soutez_logoVe čtvrtek 4. 6. 2014 se na tartanové atletické dráze stadionu FK Tatran uskutečnily atletické závody škol z Kadaně, Klášterce nad Ohří, Perštejna a Vilémova.

Sluníčkovou školu reprezentovalo 61 žáků a žákyň ve všech kategoriích od předžactva až po dorost. Získali úplnou žeň medailí a vyrovnali počtem 31 školní rekord z loňského roku!

Všichni tvořili skvělou sportovní partu, navzájem si fandili a pomáhali! Mnozí si ve svých disciplínách vytvořili osobní rekordy! 14 našich závodníků skončilo těsně pod stupni vítězů na nejméně oblíbeném 4. místě, 9 na 5. místě a 13 na ještě bodovaném 6. místě.

Šťastní, usměvaví a s medailemi na krku odcházeli ze stadionu. Nejvíce zářila očka těm nejmladším, kteří přišli druhý den do školy s medailemi na krku!

Získali jsme celkem 31 medailí  – 7 zlatých, 15 stříbrných a 9 bronzových!!!  

Bronzové medaile vybojovali:

Jiří Kulich z 5.B, Karolína Prokopová ze 4.A, Ema Šimůnková ze 4.B 2x, Pavel Sekera ze 4.A, Nikola Čermáková z 9.tř. 2x, Simona Šindelářová z 9.tř. a Barbora Honishová z 9.tř.

 

Stříbrné medaile získali:

Lucie Gieblová ze 3.B 2x, Jan Horáček ze 3.B, Marie Štěrbová ze 3.B, Ema Šimůnková ze 4.B, Martin Šulaj z 5.B, Karolína Prokopová ze 4.A, Jiří Kulich z 5.B, Dominik Nodžák z 8.A, Adéla Knopová z 8.B, Simona Šindelářová z 9.tř., Štěpán Jančík z 9.tř., Martin Krämer z 9.tř. 3x

 

Zlaté medaile vyhráli:

Michal Jančov ze 3.A, Jan Podzimek z 5.B, Jaroslava Sitová z 5.B, Lukáš Novotný z 5.B, Štěpán Jančík z 9.tř. 3x

 

Nejúspěšnějším závodníkem celé soutěže se stal Štěpán Jančík, který získal 3 zlaté a jednu stříbrnou medaili!

Všem zúčastněným žákům a žákyním děkujeme za vzornou reprezentaci školy a medailistům gratulujeme k vynikajícím sportovním výkonům!
{loadposition atletika2015}