Krajské kolo ve florbalu


Krajské kolo ve florbalu starších žáků v Teplicích

Dne 6. 2. 2019 se konalo ve Sportovní hale v Teplicích krajské kolo ve florbalu starších žáků. Za soupeře měli naši florbalisté 6 družstev z Ústeckého kraje: ZŠ Podbořany, ZŠ Štětí, ZŠ Děčín, ZŠ Teplice, ZŠ Litvínov a ZŠ Ústí nad Labem. Naši kluci postoupili ze skupiny, kdy pak ve čtvrtfinále vyhráli nad ZŠ Ústí nad Labem 3:1. V semifinále měli nejblíže k medaili, když vedli 2 minuty před koncem zápasu nad ZŠ Podbořany 3:2, tímto výsledkem by si zajistili postup do finále. Bohužel zápas prohráli a nakonec i ten o 3. místo se ZŠ Děčín. Zůstala na ně ta nejvíc nechtěná bramborová medaile.
Přesto 4. místo v kraji je pěkným úspěchem.
Kluci bojovali a zaslouží si poděkování i gratulaci!

Naši florbaloví reprezentanti školy: Martin Šulaj, Petr Strnad, Marek Černý, Jiří Kulich, Jiří Němec, Tomáš Mihalik, Aleš Glos a Jan Podzimek.
Moc děkujeme rodičům, paní Černé, panu Glosovi, Šulajovi a Němcovi, kteří zajistili svým synům dopravu na turnaj, poradili jim a skvěle fandili! Pro kluky to byla jedna z posledních možností reprezentovat naši školu na úrovni kraje, protože v příštím roce budou už na středních školách.
Mgr. Iva Kozáková

Čtvrté místo v krajském kole vybojovali i starší žákyně, a to Armstarková Zuzana, Svobodová Aneta, Šimůnková Ema, Veverková Karolína z 8. tříd, Kiliánová Mirka, Kopčanová Karolína, Kothánková Sára, Olivová Veronika, Sitová Jaroslava, Weissová Tereza z 9. tříd. Gratulujeme i jim k výbornému umístění.
Mgr. Šímová

Výsledková listina