Čas zápisu


Vážení rodiče,

blíží se čas zápisu, a proto bych Vás ráda informovala o výuce v našich prvních třídách.

V příštím školním roce plánujeme otevřít dvě první třídy. Další otevřeme jen v případě, že do ní bude zapsáno minimálně 20 žáků.  Obě budou umístěny v budově školní družiny, kde je klidnější prostředí. Navíc děti nemusí přecházet z budovy do budovy, protože tam mají všechno pohromadě – třídy, družinu i jídelnu. Školní družina je v provozu od 5.30 do 16.30 h. Vyučování u nás začíná v 8.15 h, takže maminky mohou ráno beze spěchu vypravit své děti do školy.

Na dobu před zápisem připravujeme reportáž v televizi Fokus a Den otevřených dveří. Budeme Vás očekávat ve čtvrtek 28. března 2019 od 15 do 17 h. Navíc si můžete v úterý 2. dubna 2019 od 15 do 16 h přijít popovídat s učitelkami prvních tříd, s vychovatelkami školní družiny a s vedením školy. Budou Vás očekávat v budově školní družiny. Pokud budete mít chuť navštívit nás jindy, zavolejte předem prosím na 474 333 847, abychom na Vás měli dostatek času. Rádi Vás školou provedeme a zodpovíme Vaše dotazy.

Dny zápisu jsou v tomto školním roce stanoveny na středu 10. dubna a na čtvrtek 11. dubna 2019. Sluníčkoví maskoti budou vítat své nové kamarády od 13 do 17 h v hlavní budově. Nezapomeňte si s sebou přinést občanský průkaz a rodný list dítěte.

Těšíme se na setkání s Vámi a hlavně s Vašimi dětmi.

Mgr. Alena Roubínová, ředitelka školy