Díky dětem za jejich srdce


Před několika dny jsme od pořadatelů soutěže „Srdce s láskou darované“ obdrželi balíček s děkovným dopisem, který byl plný úžasných dárečků pro děti ze Sluníčkové školy, konkrétně pro žáky 5. A, 7. A a 8. AB – dívky. A čím si to děti zasloužily, ptáte se?

Určitě jste si v minulých měsících v aktualitách na našem školním webu všimli, že uvedené třídy se zapojily s originálními nápady do 6. ročníku celostátního projektu Srdce s láskou darované. Všechny tři skupiny žáků se v rámci výtvarné výchovy rozhodly zrealizovat společnými silami skupinové práce. Ve všech třech případech se nám podařilo v rámci projektu dosáhnout osobního a vždy velice milého setkání a předání vzniklých výtvorů. Třídy odevzdaly svá díla paní ředitelce Sluníčkové školy, pobočce Městské knihovny v Kadani a v neposlední řade Kinu Hvězda v Kadani, o čemž jste si mohli přečíst i v Kadaňských novinách.

Také v letošním roce konání žáků hezky vyjadřuje smysl uvedené soutěže, jež staví na tradičních hodnotách, mezilidských vztazích a týmové spolupráci. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí takového projektu a již nyní se těšíme na účast v příštím roce!

přáníčka na podlaze