Pro budoucí prvňáčky


Milí rodiče,

začátek nového školního roku se nezadržitelně blíží a s ním i velký krok Vašich dětí, na který je důležité se pečlivě připravit. Přinášíme Vám první informace ohledně pomůcek do školy.

Pro všechny prvňáčky ve škole připravíme učebnice, pracovní sešity, písanky, sešity, barevné papíry, čtvrtky, stíratelnou tabulku s fixem a malé překvapení.

Na Vás rodičích je, abyste svým budoucím školákům pořídili:

aktovku, penál, tužky č. 1, 2 – nejlépe trojhranné, pastelky, nůžky s kulatou špičkou, ořezávátko, gumu, vodové barvy Koh-i-noor, kulatý štětec (č. 6, 8), plochý štětec (č. 12), modelínu Koh-i-noor, voskovky Koh-i-noor, kelímek na vodu, lepidlo (v tyčince), desky na sešity a učebnice, cvičební úbor v látkovém zatahovacím sáčku, stavebnici Seva.

Obaly na sešity a učebnice zatím nekupujte.

Všechny dotazy k pomůckám Vám rády zodpovíme při osobním setkání ve čtvrtek 17. června (o přesném časovém termínu Vás budeme telefonicky na začátku června informovat). V tento den bychom se rády s Vámi a hlavně s Vašimi dětmi setkaly a nahradily tak alespoň trochu zápis, který se v klasické podobě letos nemohl uskutečnit.

Těšíme se na Vás a věříme, že všechno společně zvládneme.

Mgr. Lucie Dlouhá a Mgr. Martina Lucká