Milým budoucím prvňáčkům a jejich rodičům!


Konec školního roku se blíží a s ním i začátek toho nového a pro Vás velmi důležitého. Proto je potřeba se na něj pečlivě připravit. I my ve škole nebudeme zahálet. Během prázdnin přijdou malíři, aby ji nově vymalovali, a opraváři opraví, co se během školního roku rozbilo. Velkým překvapením pro žáky i učitele bude zrekonstruovaná školní kuchyně. Pro nás všechny to bude znamenat, že paní kuchařky budou mít moderní vybavení a spotřebiče k výrobě dobrůtek pro naše mlsné jazýčky.

Velká práce také čeká nás, Vaše paní učitelky. Chceme připravit vše tak, aby nový školní rok začal co nejlépe a Vám se u nás po celou dobu líbilo.

Přinášíme Vám další informace ohledně pomůcek do školy.

Pro všechny prvňáčky ve škole připravíme učebnice, pracovní sešity, písanky, sešity, barevné papíry, čtvrtky, stíratelnou tabulku s fixem, desky na písmenka a malé překvapení.

Na Vás rodičích je, abyste svým budoucím školákům pořídili:

školní tašku, penál (ne pouzdro), přezůvky, cvičební úbor (pevná obuv se světlou podrážkou), tužky č. 2, pastelky, gumu, ořezávátko, umělé desky na sešity a učebnice A4 a A5, vodové barvy, sadu štětců, voskové pastely, modelovací hmotu, tyčinkové lepidlo, kufřík nebo pevnou krabici na pomůcky Vv.

Kdybyste náhodou na něco zapomněli, všechno Vám připomeneme v září na první třídní schůzce, kde se také dozvíte zbylé pomůcky a rozměry obalů, na jejichž opatření Vám poskytneme dostatek času.

Na konci prázdnin Váš budoucí školák obdrží dopis, ve kterém se dozví, kdy a jak bude první školní den probíhat. Věříme, že se už nemůže dočkat.

Budoucí prvňáčci, nebojte se! Prázdniny utečou jako voda a z Vás brzy budou opravdoví školáci.

Těšíme se na Vás a věříme, že všechno společně zvládneme.

Mgr. Jana Jelínková a Mgr. Ivana Kreuzová