Setkání nadaných dětí v Klášterci nad Ohří


Kdo jiný by měl napsat článek o vydařené akci než samotná aktérka….
Pozvali nás na setkání nadaných dětí do nedalekého Klášterce nad Ohří. 
Když jsme dorazili na místo a seznámili jsme se, šli jsme plavat. Po plavání jsme se rozdělili do dvou skupin. Jedna šla na Madagaskar, druhá se vrhla do práce s ozoboty. Potom byly na řadě crossboule, autorské čtení, Abaku a nechyběla ani skvělá večeře (pizza).
Po večeři jsme hráli na zajímavé hudební nástroje, dělali barevné pokusy a hráli společenské hry. Před spaním jsme se ještě dívali na pohádku.
Když jsme se ráno probudili a nasnídali se, opět přišly na řadu skupiny. Tentokrát šla jedna na střelbu z luku a druhá na běhací piškvorky. Po sportování jsme si vyslechli zajímavou přednášku o lidském těle. Druhá skupina tvořila básně. Po svačině jsme si povídali o Londýně a hráli si s Boffinem a s robotem Vexíkem.
Přišel se na nás podívat pan starosta Drozd a vyprávěl nám o Klášterci. Dostali jsme od něj malou odměnu a pak už si nás vyzvedli rodiče. 
Chci moc poděkovat všem paní učitelkám, že jsme tam mohli být. Byl to moc hezký zážitek, a hlavně pro nás velká inspirace. Moc se mi tam líbilo J .
Anna Slámová, 3. B