Pozvánka na DOD


Sluníčková škola vás zve ke vstupu do magického světa vzdělávání

Rodiče předškoláků zpozorněte – seznámíme vás s místem plným poznání, zábavy a přátelství.

Naše škola využívá 4 budovy, kde najdete perfektně vybavené kmenové třídy, školní knihovnu plnou skvělých knih, dvě počítačové učebny, jazykovku a moderní učebnu přírodních věd.

V naší škole se nejen učí, ale také baví. Nabízíme zapojení dětí do různých kroužků a aktivit. Pro předškoláky pořádáme Univerzitu dětského věku. Podporujeme nadané děti – účastní se badatelské výuky, mohou navštěvovat hodiny ve vyšších ročnících. Školáci si vybírají z pestré nabídky zájmových kroužků. Na své si přijdou sportovci, koumáci, zpěváci či hudebníci.

Kromě klasické výuky pořádáme exkurze, výlety a netradiční projekty, které rozvíjejí dětskou kreativitu a dovednosti. Máme vlastní školní zahradu, ve které nejen pěstujeme zeleninu, ale i prozkoumáváme přírodu. V areálu najdete i travnaté hřiště, kde se každé dítě může sportovně vyřádit. Pokud to jen počasí dovolí, velkou přestávku žáci tráví venku právě na sluníčku a čerstvém vzduchu. Ctíme tradice – pořádáme s žáky masopust či adventní zastavení s programem.

Po výuce na žáky čekají další aktivity ve školní družině a výborné obědy ve školní jídelně.

Okamžiky ze života školy sdílíme na webových stánkách www.3zskadan.cz a facebooku Sluníčková škola Kadaň.

Pokud jste naši školu právě objevili a chcete si vyzkoušet, že to je místo, kde se vaše děti budou rozvíjet, neváhejte a přijďte nás navštívit. Pořádáme Den otevřených dveří 27. 2. 2024 od 14:30 do 16:30.

Rádi zodpovíme všechny vaše otázky a poskytneme další informace. Celý tým Sluníčkové školy věří, že každé dítě je jedinečné a má právo na radost z učení. Dejte vašim dětem šanci objevit svět plný příležitostí a neomezeného růstu.

tým Sluníčkové školy