Sluníčková škola spolupracuje s SPŠS a OA Kadaň


logo-ptv-ukV letošním školním roce spolupracujeme se Střední průmyslovou školou stavební a Obchodní akademií v Kadani, která je zapojena do projektu PŘÍRODOVĚDNÉ A TECHNICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ ÚSTECKÉHO KRAJE. V rámci této spolupráce byly pro naše žáky naplánovány tři velmi zajímavé akce.

  1. 26. 11. 2014 žáci osmých tříd vyrazili na exkurzi do Techmanie Plzeň, kde navštívili expozici Edutorium v rámci projektu „Posviťme si na to – nováčci“ a expozici Obnovitelné zdroje energie v rámci projektu „Obnovitelné zdroje energie“. Získané znalosti uplatnili v hodinách matematiky a fyziky.
  2. 27. 4. 2015 žáci sedmého ročníku navštíví Letiště Václava Havla, kde nahlédnou „pod pokličku“ fungování tak složitého systému, kterým letiště rozhodně je.
  3. 11. a 13. 5. 2015 proběhnou projektové dny, během nichž žáci osmých tříd navštíví SPŠS a OAKadani, prohlédnou si prostory, seznámí se s obory, které mohou na této škole za rok studovat.

Z plánovaných akcí určitě zveřejníme podrobnější zprávy.

Jménem vedení Sluníčkové školy bych chtěla poděkovat pedagogům SPŠS a OA za čas, který nám během společných akcí věnovali a věnovat ještě budou.         Mgr. Jana Lukešová