Blahopřání hokejistům


Galavečer sportovců a talentů je každoroční akce města Kadaně, na níž jsou oceňovány nejlepší a nejpopulárnější osobnosti našeho města v oblasti sportu, umění i vzdělávání. Indicií, která měla letos představit nejpopulárnějšího sportovce z kategorie dospělí, byla pohanková kaše. Netradiční odhalení, ale přítomní v sále kadaňské Střelnice ihned věděli, kdo cenu získá. Všechny napadl Ondřej Kaše. Když poté moderátor četl medailonek, zdůraznil, že Ondra začínal na 3. základní škole a svou pílí se propracoval až k NHL. Cenu za něj přišel převzít tatínek, ale Ondra všechny přítomné pozdravil v přímém přenosu ze slunné Kalifornie.
Radost nám udělalo i vyhlášení v kategorii mládeže. Pletený kulíšek v rukou moderátora symbolizoval našeho Jirku Kulicha ze 7. B. Při rozhovoru na sebe prozradil, že kromě tréninků zvládá i školu. Když se chce, všechno jde a u nás se hokejistům opravdu daří.
Ondrovi i Jirkovi moc gratulujeme, přejeme výborný tah na bránu, pevné zdraví a hodně dalších úspěchů. Moc vám fandíme a jsme na vás hrdí!
Za celou Sluníčkovou školu Alena Roubínová, ŘŠ


Pozn.: Za fotografii děkujeme p. Vlasákovi z Kadaňských novin.