Čtvrtfinále škol ve fotbalové lize dívek


Dne 7. 11. 2019 v časných ranních hodinách vyrazilo naše družstvo do Prahy na čtvrtfinále škol ve fotbalové lize dívek. Cesta probíhala v pohodě. Na místo jsme dorazili po dvou hodinách jízdy včas.
Po prezentaci a nástupu jsme nastoupili k prvnímu zápasu se ZŠ K. Čapka Praha, který jsme vyhráli 7:0. Hned v následujícím zápase jsme porazili ZŠ Lomnice vysoko 14:0. Požádali jsme organizátora o bezprostřední odehrání dalšího zápasu, abychom tam nemuseli hodinu čekat. Vyhověli nám. I toto utkání jsme nad ZŠ Hrádek nad Nisou vyhráli 6:0. Celkové skóre 27:0 je jasným důkazem velké převahy našeho družstva. Téměř všechny zápasy děvčata odehrála na půlce soupeřek a nedovolila jim ani jednou vystřelit na naši branku. Zaslouženě jsme si zajistili postup do semifinále této celorepublikové soutěže, které se uskuteční opět v Praze 29. 11. 2019. Budeme děvčatům držet palce! Tam už to bude opravdový boj s výbornými družstvy, která známe z loňského finále.

Kdo nás úspěšně reprezentoval: Svobodová Aneta, Krämerová Natálie, Nováková Nikola, Šimůnková Ema, Armstarková Zuzana, Štěrbová Anna, Štěrbová Marie, Svobodová Tereza a Kopčanová Monika.

Děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a gratulujeme k postupu!!!
Mgr. Iva Kozáková