Jedeme na republikové finále ve futsalu


Dne 29. 11. 2019 v časných ranních hodinách vyrazilo naše družstvo opět do Prahy na semifinále škol ve fotbalové lize dívek. Cesta probíhala v pohodě. Podařilo se nám objet hodinovou zácpu na dálnici, a tak jsme do cíle dorazili včas. Za dopravu děkujeme DDM Šuplík.
Naše děvčata nastoupila k prvnímu zápasu se ZŠ Hradec Králové. Pak následoval zápas s 10. ZŠ Plzeň, se ZŠ Pardubice a se ZŠ Lomnice. Poslední zápas jsme sehráli se 4. ZŠ z Plzně a byl rozhodující pro postup do celorepublikového finále. Nestačila remíza, museli jsme ho prostě vyhrát. To se nám také podařilo, když vítězný gól vstřelila Maruška Štěrbová. Ve všech zápasech podaly úžasný výkon naše dvě fotbalistky Aneta Svobodová a Natálie Krämerová! Pochvalu si ale zaslouží určitě celý sluníčkový tým! Dívky se kvalifikovaly mezi šest nejlepších družstev v České republice, což je vynikající úspěch! Pojedeme 24. 1. 2020 do Uherského Brodu reprezentovat nejen naši školu, město Kadaň, ale i Ústecký kraj! Budeme se snažit vybojovat co nejlepší umístění!

Školu reprezentovaly: Svobodová Aneta, Krämerová Natálie, Veverková Karolína, Nováková Nikola, Šimůnková Ema, Armstarková Zuzana, Štěrbová Anna, Štěrbová Marie, Svobodová Tereza a Kopčanová Monika.

Děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci školy i města Kadaně a gratulujeme k postupu! Všichni vám moc držíme palce!

Mgr. Iva Kozáková