Dopis od Jashildy


Drazí přátelé,

píše vám vaše milující Jashilda Rodrigues. Jak se máte? Já i moje rodina se máme dobře. Doufám, že vy také.

Dostala jsem od vás dopis a přání k narozeninám, také náušnice a přívěsek. Velice vám děkuji za milý dopis a krásné dárky. Měla jsem z vašeho dopisu radost.

Absolvuji první ročník přípravného kurzu na univerzitu. Zakončila jsem střední školu s velmi dobrými známkami. V říjnu jsem měla 10denní prázdniny, které jsem si velmi užila s rodinou.

Přeji vám všem veselé Vánoce a šťastný nový rok. Pan ředitel Gabriel mi předal vaším jménem krásný vánoční dárek. Moc vám za něj děkuji.

S láskou vaše Jashilda Rodrigues.

Přišel rovněž dopis od ředitele školy Gabriela Lopese.  V něm nás informuje o tom, jaké akce pro žáky během školního roku pořádali:

Milí sponzoři,

přeji vám krásné Vánoce a šťastný nový rok 2020. K dnešnímu datu navštěvuje naši školu 888 žáků. Téměř polovinu žáků podporují sponzoři z České republiky, Slovenska, Belgie a Holandska.

Popíši vám pár aktivit, které jsme v tomto školním roce pořádali. Za prvé to byl letní tábor, jehož se zúčastnilo 105 studentů z různých ročníků. V květnu jsme předali učební materiály sponzorovaným dětem. V srpnu došlo k velkým záplavám a lidé z vesnic museli být ubytováni na pár dní v rehabilitačním středisku. To bylo možné jen díky sponzorům ze Slovenska, Holandska a Velké Británie. Moc jim za to děkujeme. Dále jsme organizovali tábor pro studenty devátých až jedenáctých ročníků. Zde se procvičovali v získávání znalostí a dovedností, které by jim mohly pomoci při vykonávání budoucího povolání.  Ve spojitosti s oslavou vánočních svátků, dostaly děti, které jsou sponzorovány, jako dárek povlečení.

Ještě jednou moc děkujeme všem sponzorům za jejich podporu našich studentů.

S pozdravy ředitel školy Gabriel Lopes

Bala Pragathi Kendra Servis

Honavar, North Kanara v Indii