Krajské kolo ve futsalu!


Dne 29. ledna 2020 se konala další sportovní soutěž, žákovská futsalová liga. Turnaj mladších a starších žáků se odehrál v Městské sportovní hale v Kadani.

Naši starší žáci bez jediné prohry vybojovali 1. místo a postup do krajského kola. O prvním místě se rozhodovalo mezi naším družstvem a týmem ze ZŠ Rudolfa Koblice.

Mladší žáci skončili na krásném 2. místě. Porazili je jen žáci ze ZŠ Na Podlesí. Pro velkou marodku odehráli celý turnaj pouze s jedním střídajícím hráčem. Kromě jednoho byli všichni šesťáci. Zaslouží si proto také pochvalu.

Sestavy družstev:
starší žáci – Aneta Svobodová, Natálie Krämerová, Pavel Sekera, Jakub Horáček, Jan Horáček, Denys Shorban, Filip Durbák a Marek Scheiner

mladší žáci – Josef Zvolenski, Jonáš Cicko, Jakub Podzimek, Lukáš Dragomir, Filip Vicány a Lukas Kutra

Nejlepším hráčem v kategorii starších žáků byla vyhlášena Aneta Svobodová a nejlepším brankařem ve stejné kategorii Marek Scheiner. Super!

Týmy si vybojovaly poháry, medaile a fotbalové míče do výuky tělesné výchovy. Velké poděkování patří organizátorům soutěže a rozhodčím. Celý turnaj pořadatelé skvěle připravili.
Všem zúčastněným moc gratulujeme.  Děkujeme za vzornou reprezentaci školy! Starším žákům budeme v březnu v krajském kole držet palce, ať nám vybojují opět zlatou!

Mgr. Iva Kozáková