Sluníčková škola má dveře otevřené


V letošním školním roce bude zápis do prvních tříd probíhat na začátku dubna ve středu 1. 4. a ve čtvrtek 2. 4. 2020 od 13 do 17 h.  Předškoláci a jejich rodiče mají dostatek času se na tento významný životní krok připravit. Někteří se těší, někteří ještě netuší, co přesně je čeká. Všichni máte možnost se k nám do školy přijít podívat!

Den otevřených dveří je připraven na odpoledne ve čtvrtek 5. března od 15 do 16.30 h. Návštěvníci budou mít příležitost celou školu propátrat, trochu si pohrát, naučit se jednoduchá fyzikální i chemická kouzla a zaskotačit si ve skákacích hradech. Na zvídavé otázky budou připraveny odpovídat paní učitelky budoucích prvňáčků i vedení školy.

Předškolní třídy z okolních školek srdečně zveme na návštěvu k našim prvňáčkům. Co všechno čeká na naše malé kamarády? Společnými silami se pustí do řešení multimediálních úkolů na interaktivních tabulích. Vyzkouší si skupinovou výuku i hodnocení v přátelském kruhu a zahálet nebude určitě ani keramická dílna. Tento program je naplánován na dopolední hodiny během března.  Zúčastnit se ho mohou i zájemci z řad rodičů či děti ze vzdálenějších školek. Stačí zatelefonovat na 474 333 452. Domluvíme se na vhodném termínu. 

Těšíme se na Vaši návštěvu i společné setkání u zápisu 1. a 2. dubna 2020 od 13 do 17 h v hlavní budově Sluníčkové školy na Chomutovské ul. 1683.

Mgr. Alena Roubínová, ŘŠ